'Barça-president is kritisch voor Koeman en wil meer minuten zien voor talent'

'Barça-president is kritisch voor Koeman en wil meer minuten zien voor talent'

Gepubliceerd: dinsdag 11 mei 2021 om 19:00di 11-05-2021 om 19:00

De keuzes van Ronald Koeman vallen niet in goede aarde bij Joan Laporta, clubpresident van FC Barcelona. Hij zou graag zien dat Riqui Puig meer kansen krijgt in het eerste elftal.

Het Catalaanse RAC1 heeft begrepen dat Laporta niet tevreden is met het selectiebeleid van Koeman. De Spaanse advocaat begrijpt niet dat Puig niet vaker wordt opgesteld en vindt dat de Spaanse middenvelder een 'sleutelfiguur' is om de jeugdopleiding met het eerste elftal te verbinden. Puig doorliep La Masia en zit nu voornamelijk op de bank.

Volgens Laporta kan de 21-jarige middenvelder een voorbeeld zijn voor alle spelers die nu in de jeugd spelen en hoop koesteren op een debuut in het eerste elftal. Daarom zou Koeman hem vaker op moeten stellen, maar de Nederlander kiest dit seizoen voor andere opties. Tot dusver startte Puig in de Primera División pas twee keer in de basis.

Koeman geeft de voorkeur aan anderen en heeft op het middenveld voldoende keuze. Ilaix Moriba, die de jeugdopleiding van Barcelona ook doorliep, krijgt de laatste tijd wel veel speeltijd van zijn trainer.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws