Vanhaezebrouck over spelers van KAA Gent: Dat mis ik te vaak

Vanhaezebrouck over spelers van KAA Gent: "Dat mis ik te vaak"

Gepubliceerd: dinsdag 11 mei 2021 om 13:45di 11-05-2021 om 13:45

Hein Vanhaezebrouck wil donderdag strijd zien bij KAA Gent. Na de nederlaag tegen Standard is het van moeten tegen KV Oostende, maar Vanhaezebrouck blijft zich vragen stellen bij de mentaliteit van sommige spelers.

“Ik heb geen jongens gezien die er doodziek van waren. Geen idee of dat positief is", aldus Vanhaezebrouck bij Het Nieuwsblad. "Misschien zou je dat liever zien. Maar anderzijds zei ik hen ook dat ik ze maandag terug wilde zien met een fris hoofd. Dat is gebeurd. We kunnen er blijven over zeuren maar dat helpt ons niet vooruit."

Niet alle spelers laten echter een positieve indruk. "Je wilt dan toch vooral die focus zien en die was er ook wel hoor bij heel wat spelers maar bij anderen was het weer van 'Laat maar lopen, het steekt niet nauw'. Daar heb ik het moeilijker mee en dat hebben ze ook gehoord op training."

Vanhaezebrouck wil die mentaliteit nog aanscherpen. "Je wil vooral jongens die er voor gaan en die tonen dat ze er klaar voor zijn. Je moet er alles willen aan doen voor jezelf en de ploegmakkers. Ik wil die drang om te winnen en die mis ik te vaak."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws