Clement duidelijk: Hij kan best nog een jaar bij Club Brugge blijven

Clement duidelijk: "Hij kan best nog een jaar bij Club Brugge blijven"

Gepubliceerd: dinsdag 11 mei 2021 om 13:00di 11-05-2021 om 13:00

Laatste update: dinsdag 11 mei 2021 om 13:09di 11-05-2021 om 13:09

Club Brugge doet het de laatste weken niet goed, maar kan altijd rekenen op de flitsen van Noa Lang. Coach Philippe Clement hoopt dat hij zijn sterspeler aan boord kan houden in de zomer. 

Lang stond bekend als een moeilijke jongen, maar daar merkt Clement voorlopig niets van. "Alle negatieve info is gewoon niet waar gebleken", aldus Clement bij Sport/Voetbalmagazine"Ik vind Noa een superleuke jongen om mee te werken en ben enorm tevreden over hem. Over zijn werk, hoe ontvankelijk hij is voor de dingen die je aanreikt, maar ook de band die er is tussen ons en die met de groep."

Clement houdt zich wel veel bezig met Lang. "Noa heeft wat meer aandacht nodig dan sommige anderen; hij is een van de spelers aan wie ik veel uitleg. Enerzijds door zijn gevoeligheid, anderzijds omdat hij erg impulsief is. Wanneer ik zie dat het begint te borrelen in hem probeer ik tussen te komen. We praten daar veel over. En hoe sterker je relatie is, hoe harder je ook kunt zijn."

Clement wil volgend seizoen nog met hem samenwerken. "Ik denk dat het het beste is wanneer hij nog een jaar hier zou blijven. Ik heb het idee dat hij dat zelf ook zo ziet."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws