'Inter in geldnood, maar Lukaku en co willen niets van vraag voorzitter weten'

'Inter in geldnood, maar Lukaku en co willen niets van vraag voorzitter weten'

Gepubliceerd: dinsdag 11 mei 2021 om 11:16di 11-05-2021 om 11:16

De selectie van Inter heeft geweigerd om twee maandsalarissen af te staan om de club financieel te ondersteunen. De kersverse kampioen van Italië zit in geldnood en voorzitter Steven Zhang wil graag dat Romelu en co helpen om de financiële zorgen bij de club te verlichten.

De spelers van Inter zitten hier echter niet op te wachten, melden diverse Italiaanse media, waaronder Corriere dello Sport. Inter, dat in handen is van het Chinese bedrijf Suning Holdings Group, kampt zwaar met de gevolgen van de coronapandemie. De kersverse kampioen wil na het binnenhalen van de landstitel graag bouwen aan een elftal voor volgend jaar, maar het geld ontbreekt.

Daarom heeft voorzitter Steven Zhang de spelersgroep gevraagd om twee maandsalarissen in te leveren, wat de club zo'n 25 miljoen euro op zal leveren. Zhang kan tot op heden nog niet rekenen op een positieve ontvangst, want de spelers weigeren voorlopig mee te werken. Italiaanse media melden dat Zhang in de aankomende week in gesprek gaat met de spelersgroep en zo probeert om alsnog een overeenkomst te sluiten.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws