Zoals hij nu staat te spelen, is hij ideale spits voor KV Mechelen

"Zoals hij nu staat te spelen, is hij ideale spits voor KV Mechelen"

Gepubliceerd: dinsdag 11 mei 2021 om 12:00di 11-05-2021 om 12:00

Laatste update: dinsdag 11 mei 2021 om 12:38di 11-05-2021 om 12:38

Gaat KV Mechelen door met Ferdi Druijf? Icoon Piet den Boer hoopt alvast van wel, want de huurling van AZ Alkmaar staat uitstekend te spelen in de laatste weken. 

KV Mechelen hoopt Druijf nog te kopen, maar zijn optie van 1,2 miljoen euro werd niet gelicht. "Als buitenstaander vind ik dat geen onrealistisch hoog bedrag voor een spits van zijn leeftijd", vertelt Den Boer aan Gazet Van Antwerpen. "Maar Tom Caluwé en zijn sportieve cel hebben daar een beter zicht op. Zij kunnen hem beoordelen op wat ze dagelijks van hem zien op training en weten ook wat er nog op de markt rondloopt voor die prijs."

Den Boer hoopt dat er toch nog een akkoord komt tussen beide partijen. "Ik kan hem alleen maar beoordelen op basis van zijn wedstrijden. Maar zoals hij nu staat te spelen - én in dit systeem - is hij voor mij de ideale spits voor KV Mechelen."

Druijf speelde ondertussen al zestien keer mee voor KV Mechelen, maar scoorde nog maar vier doelpunten. Mogelijk is dat de reden waarom KV Mechelen niet de volle pot wilde betalen voor hem. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws