‘Belgische club informeert naar De Boeck en De Roeck (ex-Anderlecht)’

‘Belgische club informeert naar De Boeck en De Roeck (ex-Anderlecht)’

Gepubliceerd: dinsdag 11 mei 2021 om 09:26di 11-05-2021 om 09:26

Laatste update: dinsdag 18 mei 2021 om 10:45di 18-05-2021 om 10:45

Jonas De Roeck verlaat RSC Anderlecht als T2 van Vincent Kompany. Tegenover Het Belang van Limburg praat de coach over zijn toekomst na paars-wit.

De Roeck wordt alvast genoemd als opvolger van Karim Belhocine bij Sporting Charleroi of een job als T1 bij Beerschot. “Als er iets op me afkomt, zal ik rustig het totaalplaatje bekijken. Maar eerst wil ik in schoonheid afsluiten in Anderlecht. We willen zo veel mogelijk punten pakken, zo hoog mogelijk eindigen. Mathematisch kan alles nog.”

De Roeck sluit zelf niets uit. “Zelf zal ik me elders wel verder kunnen verrijken. Stilstaan is achteruitgaan, de volgende uitdaging komt er wel. Liever T1 bij een middenmoter dan T2 bij een topclub? Ik sluit niets uit. Nogmaals: dat vind ik hautain klinken en zo zit ik niet in mekaar. Het is nu ook niet dat mijn telefoon plots roodgloeiend staat.”

Update: Het Nieuwsblad laat weten dat Westerlo heeft geïnformeerd naar Jonas De Roeck. De 41-jarige coach vertrekt als assistent van Vincent Kompany bij RSC Anderlecht. Ook Glen De Boeck zou in beeld zijn. De club uit 1B is naarstig op zoek naar een vervanger voor Bob Peeters.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Welke club past het best bij De Roeck?

Beerschot
74%
Charleroi
26%
(188 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws