Tweede degradatie in twee jaar voor Odoi: Fulham grijpt laatste strohalm niet

Tweede degradatie in twee jaar voor Odoi: Fulham grijpt laatste strohalm niet

10-05-2021 23:02 Laatste update: 23:09
2

Het Premier-League-avontuur van Fulham FC zit er alweer op. De promovendus had met nog vier speeldagen op de teller slechts één optie: Burnley FC kloppen. Die laatste kwam echter met 0-2 winnen op Craven Cottage. Denis Odoi, die niet in de wedstrijdkern zat, moet zo weer vrede nemen met de Championship.

Fulham zakte twee jaar geleden ook al uit de hoogste klasse weg en wist dat het aartsmoeilijk zou worden om dat lot niet opnieuw beschoren te zijn. Enkel een zege tegen Burnley kon het vlammetje brandend houden. Nog voor de rust was die echter vervlogen: eerst trof Ashley Westwood raak, net voor de koffie nagelde Chris Wood de bal in de bovenhoek. Na de pauze kon Fulham geen vuist meer maken.

Zo blijft het PL-avontuur van The Cottagers alweer beperkt tot een verblijf van korte duur. Na Sheffield United en West Bromwich Albion zijn de drie degradanten nu bekend. Wat Odoi betreft, rijst de vraag of onze landgenoot nog bij de club zal blijven. Dit seizoen kwam hij amper drie keer in actie voor Fulham. De laatste keer dateert al van eind september. Overigens voetbalt ook Aleksandar Mitrovic, ex-RSC Anderlecht, bij Fulham.