Vandenbempt ziet nog geen titelstrijd: Eigenlijk staat Club ook zes punten voor

Vandenbempt ziet nog geen titelstrijd: "Eigenlijk staat Club ook zes punten voor"

Gepubliceerd: maandag 10 mei 2021 om 18:00ma 10-05-2021 om 18:00

Zit er dan toch verrassing van formaat aan te komen in de Jupiler Pro League? Club lijkt maar niet uit zijn vormdip te ontsnappen, grote concurrent KRC Genk lijkt dan weer volledig op toerental te komen. Volgens Peter Vandenbempt zal het echter niet zo een vaart lopen.

Na een gelijkspel tegen Anderlecht en een nederlaag tegen KRC Genk ziet Club zijn voorspong slinken tot vijf punten. Nog zorgwekkender is dat Brugge zijn beste vorm van weleer al een hele poos kwijt is. Komt de titel in gevaar? Volgens Vandenbempt kan Club toch nog op beide oren slapen.

"De realiteit is dat Club de mindere vorm van de reguliere competitie ook in de play-offs niet kan ombuigen. Niet enkel collectief, maar ook individueel. Bij verschillende dragende spelers is het vormpeil toch ferm gezakt", doet de analist zijn betoog bij Sporza.

Toch denkt Vandenbempt dat Club op het eind nog steeds de landstitel mag vieren. "Op dit moment zet ik mijn geld nog steeds op Club Brugge. Eigenlijk staan ze ook zes punten voor, want bij een gelijke stand is het nog steeds Club dat kampioen speelt. Een echte titelstrijd vind ik dit dan ook nog niet. Maar, als Genk ook wint van Anderlecht dan kan de spanning toch nog gaan komen. Zeker omdat Club dat weekend tegen Antwerp moet, dat is toch een geladen match."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws