Voorzitter Seraing reageert op aantijgingen: Dat is toch te gek voor woorden?

Voorzitter Seraing reageert op aantijgingen: "Dat is toch te gek voor woorden?"

Gepubliceerd: maandag 10 mei 2021 om 17:30ma 10-05-2021 om 17:30

Is er dan toch nog hoop voor Waasland-Beveren. Nadat bekend werd dat er sprake is van coronafraude bij Seraing volgt mogelijk een zware straf voor de nieuwbakken promovendus. Alles hangt af hoeveel schuld de club zelf treft. Bijkomend onderzoek moet dat de komende dagen uitmaken.

Zo neemt teammanager Peter Kerremans alle schuld op zich. Hij zou op eigen houtje hebben gehandeld en enkele positieve tests uit de A-kern hebben verwisseld met jeugdspelers. Het bondsparket moet nu onderzoeken of dat verhaal effectief de waarheid is of Kerremans slechts als zondebok werd aangeduid om de club te redden.

Intussen verdedigt de club zich ook tegen de insinuaties. "Toen we hoorden wat er gebeurd was hebben we Peter meteen ontslagen. Hij heeft geen moord begaan, wel een enorme stommiteit. Dat er nu gewag wordt gemaakt van een schrapping? Dat vind ik bedroevend maar ik maak me niet ongerust. De club valt niets te verwijten. Dit is te gek voor woorden", aldus voorzitter Mario Franchi in Het Laatste Nieuws.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Geloof jij het verhaal van Seraing?

Ja, ik denk dat de club niet op de hoogte was
35%
Nee, Kerremans is slechts een zondebok
65%
(176 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws