'Italiaanse bond dreigt met uitsluiting Juventus van Serie A'

'Italiaanse bond dreigt met uitsluiting Juventus van Serie A'

Gepubliceerd: maandag 10 mei 2021 om 15:38ma 10-05-2021 om 15:38

Laatste update: maandag 10 mei 2021 om 16:34ma 10-05-2021 om 16:34

Juventus kan mogelijk uitgesloten worden voor het komende Serie A seizoen. Dat zei Italiaans bondsvoorzitter Gabriele Gravina. Dit dreigement komt er omdat Juventus nog niet officieel uit de Super League gestapt is.

Juventus behoort tot een van de twaalf oprichters van de Super League. De voorzitter van Juve, Andrea Agnelli, uitte zich als een van de sterkste voorstanders voor deze nieuwe elite-competitie. Tot dus ver is de club van ondermeer Cristiano Ronaldo nog niet officieel uit de Super League gestapt. Daar is de Italiaanse bond niet tevreden over. Het dreigt nu om de Oude Dame uit te sluiten voor het volgende Serie A-seizoen.

Bondsvoorzitter dreigt
De voorzitter van de Italiaanse bond liet weten dat Juventus buiten vliegt als het de regels niet respecteert. Daarmee wijst hij op het feit dat de Bianconeri zouden aantreden in een competitie die geen lid is van de UEFA. "Als Juventus beslist om zich niet terug te trekken uit de Super League, zullen ze uitgesloten worden voor de Serie A", zo liet Gravina optekenen in het Italiaanse persagentschap Ansa.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws