'Davino Verhulst mogelijk vervanger voor Kenny Steppe'

'Davino Verhulst mogelijk vervanger voor Kenny Steppe'

10-05-2021 14:01 Laatste update: 14:23
1

Nu Kenny Steppe steeds meer gelinkt wordt aan een transfer naar RSC Anderlecht, moet STVV mogelijk op zoek naar een nieuwe doelman. Davino Verhulst wordt genoemd als vervanger van Kenny Steppe. Zo is te lezen in Het Belang Van Limburg.

Na Germinal Beerschot, Heerenveen, Waasland-Beveren en Zulte-Waregem lijkt Kenny Steppe nu ook STVV te verlaten. De 32-jarige doelman wordt gelinkt aan Anderlecht. De Kanaries lijken dus toe aan een nieuwe man tussen de palen. Als vervanger voor Steppe, valt de naam van Davino Verhulst het vaakst.

Een kenner van de Belgische velden
Nadat Sporting Lokeren in 2020 failliet verklaard werd, moest Verhulst op zoek naar een nieuwe club. Die vond hij in Cyprus waar hij voor Apollon Smyrnis tekende. Verhulst lijkt nu na 1 seizoen in het buitenland opweg voor een terugkeer op de Belgische velden. In de Jupiler Pro League kwam Verhulst uit voor KSK Beveren, KRC Genk, STVV en Sporting Lokeren. Voor die laatste mocht hij tussen 2013 en 2020 139 in doel postvatten. 

Terug keer naar Stayen
Het lijkt er nu op dat Davino Verhulst voor de tweede keer in zijn carrière de kleuren van Sint-Truiden mag vertegenwoordigen. Tien jaar geleden tekende Verhulst voor het eerst bij STVV. Tussen 2011 en 2013 keepte hij meer dan vijftig wedstrijden voor de Kanaries. Mogelijk voegt Verhulst daar binnenkort nog wedstrijden aan toe.