'Pirlo met alle zonder van Israël beladen, maar mag aanblijven bij Juventus'

'Pirlo met alle zonder van Israël beladen, maar mag aanblijven bij Juventus'

Gepubliceerd: maandag 10 mei 2021 om 13:31ma 10-05-2021 om 13:31

Het is crisis bij Juventus, maar Andrea Pirlo blijft voorlopig zitten. Volgens Italiaanse media mag de 41-jarige trainer het seizoen afmaken in Turijn.

Juventus dreigt na de afstraffing tegen AC Milan (0-3) naast een Champions League-ticket te grijpen. De zondebok: Pirlo. Hij krijgt zijn ploeg in de slotfase van de het seizoen niet op de rails. Na een spoedberaad heeft het bestuur van Juventus echter besloten vast te houden aan de Italiaan. Dat heeft vooral te maken met het drukke schema - Juventus speelt woensdag tegen Sassuolo en zaterdag tegen kampioen Internazionale - en het gebrek aan beschikbare trainers.

De kans blijft klein dat Pirlo volgend seizoen nog bij Juventus zit. De kritiek in in de Italiaanse pers is maandag gigantisch. 'Zijn lot is bezegeld', schrijft La Gazzetta dello Sport over Pirlo. Corriere dello Sport stelt dat 'Juventus is verpletterd door AC Milan'. 'Pirlo ligt eruit!' Ook Tuttosport weet het zeker. 'Vaarwel Pirlo. Zijn positie is onhoudbaar geworden.' De onervaren trainer wil zelf van geen wijken weten. Volgende week woensdag staat Juventus in de finale van de Coppa Italia tegenover Atalanta Bergamo.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws