Pirlo steeds heviger gelinkt aan ontslag, Juventus-coach wil nog niet opgeven

Pirlo steeds heviger gelinkt aan ontslag, Juventus-coach wil nog niet opgeven

Gepubliceerd: maandag 10 mei 2021 om 09:35ma 10-05-2021 om 09:35

De druk op Juventus-coach Andrea Pirlo neemt na de 0-3 thuisnederlaag tegen AC Milan toe. De voormalig middenvelder wil zelf echter niets weten van opstappen bij De Oude Dame.

Juventus verloor zondagavond in eigen stadion met duidelijke cijfers van het bezoekende Milan. Door de nederlaag staat Juventus momenteel vijfde in de Serie A, waardoor de ploeg van Pirlo directe plaatsing voor de Champions League voor nu kwijt is. Met nog drie speelrondes te gaan neemt de druk op Pirlo toe.

De manager van Juve wil zelf in ieder de handdoek nog niet gooien. "Of ik ontslag zal nemen?", reageert hij na de zeperd tegen Milan. "Nee, ik heb deze baan met veel enthousiasme aangenomen en ook al gaat het in deze fase erg moeizaam, ik ga door. We moeten vooruit kijken. Ik blijf hard werken zolang ik kan."

Juventus werd door Inter al onttroond al kampioen van Italië en ook het Europese seizoen van Juventus viel zwaar tegen. De Italiaanse club werd in de achtste finale van de Champions League uitgeschakeld door Porto. Ondanks alle tegenslagen houdt Pirlo het vertrouwen. "Ik denk dat ik beter kan en geloof erin dat ik het tij kan keren, samen met het team."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws