UPDATE: Seraing-trainer Ferrera ontkent geruchten, maar krant is zeker van switch

UPDATE: Seraing-trainer Ferrera ontkent geruchten, maar krant is zeker van switch

Gepubliceerd: maandag 10 mei 2021 om 07:45ma 10-05-2021 om 07:45

Laatste update: maandag 10 mei 2021 om 13:07ma 10-05-2021 om 13:07

RFC Seraing is door een mogelijke fraudezaak nog niet zeker van promotie naar Eerste Klasse A, maar weet ook niet met welke trainer het voor de dag zal komen als het toch mag promoveren. Zo is Emilio Ferrera van plan om de club te verlaten.

Afgelopen weekend deed Ferrera nog geheimzinnig over zijn toekomst bij Seraing en volgens Het Nieuwsblad is daar een goede reden voor. Het dagblad weet namelijk dat Ferrera de club zal verlaten en aan de slag gaat bij KAA Gent.

Niet als vervanger van Hein Vanhaezebrouck, maar wel als één van zijn assistenten. De trainer wordt bij KAA Gent een belangrijke pion om de jeugd klaar te stomen voor het eerste elftal. Een functie die hij eerder al deed bij RSC Anderlecht, samen met Vanhaezebrouck.

De samenwerking verliep toen zodanig vlot dat Ferrera dat nu met Vanhaezebrouck ook bij Gent mag doen. Ferrera volgt daarmee zijn broer Manu Ferrera op, die dezelfde functie uitoefent bij Gent op dit moment.

Update: Bij Het Laatste Nieuws heeft Ferrera de geruchten over een vertrek naar KAA Gent meteen tegengesproken. "Ik wil nooit in mijn leven meer assistent worden", geeft de trainer aan bij het dagblad. Hij is momenteel nog in gesprek met de eigenaren van FC Metz over zijn toekomst bij de club.

Wel is Ferrera ook aan het spreken met KAA Gent, maar dan over een samenwerking met zijn opleidingsacademie de 'EF-Academy'. Die had een partnership met Standard, maar daar is nu een einde aan gekomen. KAA Gent toont interesse om nu de plek van Standard over te nemen.

Update: Ferrera zelf spreekt de geruchten tegen, maar bij La Dernière Heure zijn ze toch zeker dat de trainer Seraing verlaat en iets met of bij Gent gaat doen. De functie van Ferrera is nog niet helemaal duidelijk, maar alles wijst erop dat het met de academie van Ferrera te maken heeft. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws