Gigantische domper voor Standard: 'Inter wil Vanheusden dan toch niet terug'

Gigantische domper voor Standard: 'Inter wil Vanheusden dan toch niet terug'

Gepubliceerd: maandag 10 mei 2021 om 07:30ma 10-05-2021 om 07:30

Zinho Vanheusden keerde zaterdag na zijn lange blessure voor het eerst terug in de kern van Standard. Een flinke opsteker voor de verdediger, die volgend seizoen topfit aan het jaar zal beginnen. Maar dan zal niet bij Internazionale gebeuren.

Standard nam Vanheusden in de zomer van 2019 voor iets minder dan twaalf miljoen euro over van Inter en sprak met de Italiaanse club af dat Vanheusden na twee seizoenen zou terugkeren. De Rouches gingen naar verluidt dan een transfersom van vijftien miljoen euro krijgen voor Vanheusden, maar die deal gaat nu niet langer door.

Volgens FcInterNews heeft Internazionale besloten om de optie niet te lichten en Vanheusden niet over te nemen van Standard. Het medium geeft aan dat het namelijk enkel om een 'gentleman's agreement' ging tussen beide clubs en er niets op papier werd gezet bij de deal. Nu komt Inter dus terug op de eerder gemaakte afspraken.

De Italiaanse club stelt zich namelijk vragen bij het blessureverleden van Vanheusden en vindt in coronatijden de transfersom voor Vanheusden ook te hoog. Het heeft Standard naar verluidt ook al gemeld dat het volgende zomer Vanheusden toch niet in huis zal halen, waardoor de Rouches een hoge transfersom mislopen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws