Anderlecht-verdediger Cobbaut wordt niet gespaard na partij tegen Antwerp

Anderlecht-verdediger Cobbaut wordt niet gespaard na partij tegen Antwerp

Gepubliceerd: maandag 10 mei 2021 om 08:18ma 10-05-2021 om 08:18

RSC Anderlecht slaagde er zaterdagavond in extremis nog in om een punt te pakken tegen Royal Antwerp FC. Gezien het wedstrijdverloop mocht men daar bij paars-wit ook tevreden mee zijn, zeker omdat enkele pionnen helemaal niet wisten te overtuigen.

Voorin had Anderlecht het moeilijk om echt aan grote kansen te komen, maar ook achterin kwamen de verdedigers van Anderlecht vaak in de problemen. Vooral Elias Cobbaut had het moeilijk met de sterke Dieumerci Mbokani. De verdediger werd dan ook niet gespaard na zijn matige partij.

Bij La Dernière Heure is men bijvoorbeeld bijzonder scherp voor Cobbaut en geeft men de verdediger slechts een 4 op 10, de laagste score van alle Anderlecht-spelers. 'Zijn traditionele fout zorgde ervoor dat Mbokani alleen op doel kon afgaan bij de 0-1. Nochtans liet hij voor rust de indruk achter dat hij goed in de match zat. Maar daarna liet Dieu hem alle kleuren zien', schreef men.

Een 4 op 10 krijgt hij ook bij Het Laatste Nieuws, waar men Cobbaut in de fout zag gaan. 'Verslikte zich als laatste man in de bal, waarna Mbokani de 0-1 kon scoren. Een dure fout in wat sowieso al een lastige avond was', geeft het dagblad aan.

Sudpresse is iets milder en geeft Cobbaut een 5 op 10, terwijl ook Het Nieuwsblad de eenmalige Rode Duivel een 4 op 10 geeft. 'Hij had veel fouten nodig tegen Dieumerci Mbokani. Flaterde toen hij een controle miste en Mbokani liet scoren', aldus de krant. Ook op social media was men niet mals voor Cobbaut.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws