Nog steeds geen nieuw contract Verschaeren: “Situatie is niet veranderd”

Nog steeds geen nieuw contract Verschaeren: “Situatie is niet veranderd”

09-05-2021 22:21 Laatste update: 01-06-2021 15:13
7

Bij RSC Anderlecht waren er de laatste weken twijfels over de toekomst van Yari Verschaeren. Paars-wit wil bood hem een contractverlenging aan, maar de handtekening blijft uit. Verschaeren neemt nu alle twijfels weg.

Verschaeren heeft nog een contract tot medio 2022 bij Anderlecht. Aangezien Anderlecht een goudhaantje niet gratis wil laten gaan, wil het hem voor het einde van volgend seizoen nog een contractverlenging zien tekenen. De handtekening blijft voorlopig uit, maar die zal er volgens Verschaeren zelf wel komen.

"Er is geen reden voor paniek. Het blijft mijn bedoeling om bij te tekenen", geeft Verschaeren aan bij Het Laatste Nieuws. Al zal het nog even wachten worden voor Anderlecht en haar fans. "Op dit moment wil ik me focussen op de play-offs. Er volgen nog vier matchen en die zijn mijn prioriteit", besluit de middenvelder.

Verschaeren kwam dit seizoen achttien keer uit voor paars-wit, maar had het moeilijk om zich helemaal in de basis te spelen. Daar is de laatste weken wel verandering in gekomen. Hij heeft tot op heden zes doelpunten en drie assists achter zijn naam staan dit seizoen.

Update: Yari Verschaeren wacht nog steeds op een nieuw contract bij RSC Anderlecht. De middenvelder sprak tegenover Het Nieuwsblad kort over zijn situatie. “Over mijn contractonderhandeling moet niet gesproken worden. Niet omdat ik er niet over wil praten, gewoon omdat de situatie niet veranderd is”, klonk het.