Storm (KV Mechelen): “Deze overwinning doet ontzettend veel deugd”

Storm (KV Mechelen): “Deze overwinning doet ontzettend veel deugd”

09-05-2021 20:35
4

Zondag boekte KV Mechelen een 5-3 zege tegen KV Oostende. Nikola Storm speelde een hoofdrol in het doelpuntenkermis. Net als de voorbije weken, tekende hij zondag weer voor twee doelpunten, zijn negende en tiende dit seizoen. “Dat is natuurlijk heel fijn, maar het gaat om een collectieve prestatie”, vertelt hij op de clubwebstite.  

KV Mechelen had het echter in het begin van partij niet onder de markt tegen KV Oostende. Het kwam 0-2 achter, maar wist zich te herpakken. “Na de druk in het begin van de wedstrijd kwamen we er beter uit en konden we makkelijker ons spel spelen.”

“Deze overwinning doet dan ook ontzettend veel deugd”, gaat Storm verder. “We tanken in deze wedstrijd het nodige vertrouwen om weer mee te doen voor Europa. We moeten verder gaan op dit vertrouwen en naar volgende week. Dit is misschien onze beste wedstrijd van het seizoen.”

Ondanks de vijf doelpunten weet Storm dat Malinwa niet alle kansen heeft afgewerkt. “Vooral in de tweede helft kregen we kans na kans. We hadden er vandaag gemakkelijk zes of zeven kunnen scoren. Maar daar putten we vertrouwen uit, we doen weer volop mee voor die eerste plek in het klassement.”