Sportief directeur Stilz: “Dit is niet het einde van Waasland-Beveren

Sportief directeur Stilz: “Dit is niet het einde van Waasland-Beveren"

Gepubliceerd: zondag 9 mei 2021 om 19:08zo 09-05-2021 om 19:08

Daags na de degradatie van Waasland-Beveren blikte sportief directeur Roger Stilz terug op het huidige seizoen en keek hij vooruit naar de toekomst. De Zwitser ging in gesprek met Het Nieuwsblad. Hij liet zich alvast niet verleiden tot grootspraak.  

“We moeten volgend jaar niet per se promoveren, al zullen we wel ons best doen.” Zo blijft Stilz daags na de degradatie toch nog hoopvol. “Dit is niet het einde van Waasland-Beveren.” In het verleden werd degraderen wel eens als een ramp gezien, maar zo denkt Stilz er duidelijk niet over. “Op financieel vlak zijn we stabiel. En we hebben de mogelijkheid om een goede ploeg te bouwen. Ik weet welk budget ik voorhanden heb.”

Het doel blijft hetzelfde voor Waasland-Beveren. “Ons doel blijft hetzelfde: de club stabiliseren en professionaliseren. 1A of 1B maakt geen verschil.” Daarbij kan de club rekenen op de steun van hun Amerikaanse investeerders. “Of ik de steun van de Amerikaanse investeerders voel? Uiteraard, ik heb gisteren nog contact met hen gehad. Ze wisten op voorhand dat het een moeilijk seizoen zou worden.” 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws