Clement wil Lang niet laten gaan bij Club Brugge: Beter jaar blijven

Clement wil Lang niet laten gaan bij Club Brugge: "Beter jaar blijven"

Gepubliceerd: maandag 10 mei 2021 om 10:01ma 10-05-2021 om 10:01

Laatste update: maandag 10 mei 2021 om 10:05ma 10-05-2021 om 10:05

Club Brugge heeft met Noa Lang dé smaakmaker van onze competitie in huis. De Nederlander kon zich al serieus in de kijker spelen en wordt gelinkt aan buitenlandse clubs. Dat ziet men bij Club Brugge echter niet graag gebeuren.

Onder andere Leeds United zou verregaande interesse tonen in Lang. Hij kan Club Brugge ook meer dan twintig miljoen euro opleveren, maar Philippe Clement ziet de aanvaller liever niet vertrekken. "Hij is nog jong en volgens mij is het beter dat hij nog een jaartje bij Club Brugge blijft", geeft Clement aan bij Eleven Sports.

Al beseft de trainer van Club Brugge ook dat het moeilijk wordt om Lang te houden. Zeker als Club Brugge mogelijk een jackpot ontvangt. "We kunnen over geen enkele speler zeggen of hij volgend jaar nog blijft. Uiteraard ligt Noa hier nog even onder contract en wij willen hem dolgraag houden", aldus Clement.

Lang heeft nog een contract tot medio 2024 bij Club Brugge, dat hem voor zo'n zes miljoen euro overnam van Ajax. Inmiddels is zijn transferwaarde volgens Transfermarkt gestegen naar twintig miljoen euro, maar moet hij Club Brugge nog een pak meer gaan opleveren.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws