Concurrent Lang (Club Brugge) over EK met Oranje Als De Boer belt, dan kom ik

Concurrent Lang (Club Brugge) over EK met Oranje "Als De Boer belt, dan kom ik"

Gepubliceerd: zondag 9 mei 2021 om 15:45zo 09-05-2021 om 15:45

Het is niet uitgesloten dat Arjen Robben naar het EK gaat met het Nederlands elftal. Na zijn indrukwekkende optreden tijdens FC Emmen - FC Groningen opent hij de deur voor bondscoach Frank de Boer.

Als Robben de komende weken fit kan blijven en De Boer overtuigd raakt, dan staat de 37-jarige aanvaller open voor een sensationele rentree in Oranje. "Dan kom ik", laat hij weten aan het aanwezige journaille, geciteerd door Voetbal International.

"Toen ik afgelopen zomer hiermee begon was dat (het EK, red.) wel iets uit mijn stoutste dromen", vervolgt Robben. "Eerst maar realistisch blijven en kijken hoe het de komende weken gaat. Daarna zien we verder."

Het Dagblad van het Noorden tekent woorden van vergelijkbare strekking op uit de mond van Robben. "Als Frank de Boer belt, ben ik beschikbaar voor het Nederlands elftal. Dat was in mijn stoutste dromen de fantasie."

Op de flank zou Robben wel eens een concurrent kunnen zijn voor Nog Lang, al maakte hij vooral zijn opwachting voor Jong Oranje. Toch is het niet ondenkbaar dat ook Lang in aanmerking zou komen.

Robben (37) gaf zondagmiddag twee assists bij de 0-4 zege van FC Groningen bij FC Emmen. Hij speelde zijn vijfde wedstrijd van het seizoen. Na de aankondiging van zijn rentree als profvoetballer kampte de aanvaller, zoals zo vaak in zijn carrière, vaak met blessures.

Op 10 oktober 2017 speelde Robben zijn laatste interland. Hij maakte die dag beide doelpunten tijdens de met 2–0 gewonnen WK-kwalificatiewedstrijd 2018, thuis tegen Zweden.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws