'Wolfsburg wil nieuwe coach halen, Van Bommel is de topkandidaat'

'Wolfsburg wil nieuwe coach halen, Van Bommel is de topkandidaat'

Gepubliceerd: zondag 9 mei 2021 om 12:20zo 09-05-2021 om 12:20

Wolfsburg is van plan om na dit seizoen afscheid te nemen van trainer Oliver Glasner, ook als hij geen nieuwe club weet te vinden. Mark van Bommel staat volgens Sportbuzzer en Kronen Zeitung op pole position om de positie van Glasner over te nemen in de Volkswagen Arena.

Glasner kent een zeer succesvol seizoen met zijn Wolfsburg en is nog volop in de race om Champions League-voetbal. De oefenmeester kan rekenen op interesse van onder meer Bayer Leverkusen en Eintracht Frankfurt. Mocht die interesse echter op niets uitlopen, dan lijkt Glasner alsnog te vertrekken uit Wolfsburg. Dit vanwege zijn slechte relatie met directeur Jörg Schmadtke.

Glasner heeft een clausule in zijn contract staan, waardoor hij voor een bedrag van 4,5 miljoen euro de overstap kan maken naar een andere club. Mocht er uiteindelijk geen club voor hem komen, dan zal Wolfsburg zijn contract af moeten kopen. Sportbuzzer en Kronen Zeitung melden dat Van Bommel nog steeds gezien wordt als een van de favorieten om na dit seizoen aan de slag te gaan in Wolfsburg. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws