Hayen kan Waasland-Beveren niet redden: Doet me enorm veel pijn

Hayen kan Waasland-Beveren niet redden: "Doet me enorm veel pijn"

09-05-2021 12:00
18

Nicky Hayen is er dan toch niet in geslaagd om Waasland-Beveren te redden. In de barrages werd ruim verloren van Seraing. Hayen reageert ontgoocheld na een aartsmoeilijk seizoen. 

Hayen weet dat Seraing de verdiende winnaar is. "We kwamen overal te laat. We werden afgetroefd op de tweede bal, wat normaal onze sterkte was. We misten vuur in ons spel. Het was tijdens de rust erg onrustig in de kleedkamer. Dat is ook logisch als je dezelfde fouten blijft maken. Laat net dat de rode draad van ons seizoen zijn", vertelt hij aan Sporza.

Aan de fans lag het absoluut niet, want zij zorgden voor een warm welkom. "Als we één wedstrijd moesten winnen voor onze supporters, was het deze. Als dat dan niet lukt en je slikt vijf doelpunten in eigen huis, komt het keihard aan."

Hayen weet niet hoe het verder moet. "Wat de toekomst brengt, is een groot vraagteken. We hebben vanaf dag 1 met veel passie en drive aan de slag gegaan om deze club in eerste klasse te houden. Daar zijn we niet in geslaagd en doet me enorm veel pijn."