Lang (Club Brugge) overladen met lof door concurrentie: De beste in de JPL

Lang (Club Brugge) overladen met lof door concurrentie: "De beste in de JPL"

Gepubliceerd: zondag 9 mei 2021 om 21:00zo 09-05-2021 om 21:00

Laatste update: zondag 9 mei 2021 om 21:10zo 09-05-2021 om 21:10

Club Brugge heeft in de eigen kern flink wat goede spelers rondlopen, maar met Noa Lang heeft het sinds vorige zomer een absoluut goudhaantje in de rangen. De Nederlander kon vrijwel iedereen al overtuigen dit seizoen, ook zijn tegenstanders in de JPL.

De Nederlander is op korte tijd onmisbaar geworden bij Club Brugge en is niet meer weg te denken uit het team van Philippe Clement. Met zijn veertien doelpunten en acht assists in 26 competitiewedstrijden maakte hij ook al flink wat indruk bij Club Brugge. Ook op zijn tegenstanders.

Zo is onder andere Jelle Vossen, nu spits bij Zulte Waregem, enorm lovend over de aanvaller. "Op dit moment is Noa Lang de beste speler van onze competitie. Zonder twijfel", geeft Vossen aan bij Sporza. Die mening deelt ook Alessio Castro-Montes, die bij KAA Gent al tegenover Lang stond. "Voor mij is hij verreweg de beste speler van dit kampioenschap", klinkt het bij RTBF.

Die sterke prestaties hebben ook al voor flink wat interesse genoemd, waaronder van Leeds United dat de Nederlander deze zomer graag in huis zou halen. "Het wordt voor Club niet evident om hem te houden volgend seizoen", voorspelt Vossen nog.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws