'KV Mechelen wil door met huurlingen, onderhandelingen met Celtic en AZ op komst'

'KV Mechelen wil door met huurlingen, onderhandelingen met Celtic en AZ op komst'

Gepubliceerd: zaterdag 8 mei 2021 om 22:00za 08-05-2021 om 22:00

KV Mechelen is al druk bezig met de voorbereidingen op volgend seizoen en denkt dan ook aan de spelerskern. Dries Wouters wordt genoemd als een mogelijke versterkingen, maar het hoopt ook enkele huurlingen langer aan zich te binden.

Met Ferdy Druijf en Maryan Shved heeft KV Mechelen twee huurlingen in huis die al mooie dingen laten zien. Volgens Het Laatste Nieuws is men bij Malinwa ook helemaal overtuigd en wil men dan ook langer door met het duo.

KV Mechelen zal de komende dagen daarom ook rond de onderhandelingstafel zitten met AZ en Celtic, de twee moederclubs van respectievelijk Druijf en Shved. De 23-jarige Druiijf speelde dit seizoen achttien partijen voor KVM, daarin was hij goed voor vijf doelpunten. Shved kwam twintig keer uit voor Malinwa, met vier doelpunten en drie assists tot gevolg.

Naast het gehuurde duo kunnen ook Lucas Bijker en Igor De Camargo langer door bij KV Mechelen. De twee zijn einde contract, maar hebben wel een voorstel gekregen van de club. Malinwa wacht enkel nog op een antwoord.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws