Vormer en Club Brugge hekelen puntendeling, Verheyen tikt hen op de vingers

Vormer en Club Brugge hekelen puntendeling, Verheyen tikt hen op de vingers

Gepubliceerd: zaterdag 8 mei 2021 om 16:30za 08-05-2021 om 16:30

Bij Club Brugge is de titel dan toch nog niet helemaal zeker en is er na de nederlaag tegen KRC Genk toch nog een kleine kans dat het alles uit handen geeft. Blauw-Zwart klaagt al een hele poos over de puntendeling, maar dat vindt Gert Verheyen onterecht.

Meteen na de verloren partij tegen KRC Genk deed Ruud Vormer zijn beklag over de puntendeling en noemde hij het onder andere 'onzin'. Eerder deden ook Philippe Clement en onder andere Bas Dost al hun beklag over het competitiesysteem en de puntendeling. Verheyen vindt die kritiek onterecht.

Volgens de analist zorgt die kritiek namelijk ook voor slechte energie binnen de spelersgroep. "In bijna elk interview komt de frustratie over dat format weer naar boven", merkt Verheyen op bij Eleven Sports.

Club Brugge zag de voorsprong van zestien punten daardoor wel slinken naar 'slechts' acht punten. Door het verlies tegen KRC Genk heeft het nu ook nog 'maar' vijf punten voorsprong. "Maar het bestaat nu al tien jaar. Ik snap wel dat die frustratie er is bij hem, maar als je dat telkens met je meeneemt zorgt dat voor negatieve energie. Hij moet dat van zich afzetten en vergeten. Het is nu eenmaal zo, aanvaard het", besloot hij.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws