'RSC Anderlecht krijgt goed nieuws over langer verblijf van toptalent'

'RSC Anderlecht krijgt goed nieuws over langer verblijf van toptalent'

Gepubliceerd: zaterdag 8 mei 2021 om 17:44za 08-05-2021 om 17:44

RSC Anderlecht is er eerder deze week in geslaagd om Julien Duranville, Ethan Butera en Nassim Azaouzi langer aan zich te binden. De drie talentvolle jongeren konden ook naar het buitenland, maar kozen voor een profcontract bij paars-wit. Maar wat met Rayane Bounida?

Het eerder genoemde trio wordt al naar voren geschoven als drie grote talenten, maar Bounida is misschien wel hét grootste talent in de rangen van Anderlecht. De jonge middenvelder is recent ook vijftien jaar oud geworden en kon in principe dus al een profcontract getekend hebben, zoals Duranville deed op zijn verjaardag. Dat bleef echter uit, al moet Anderlecht zich geen zorgen maken.

Volgens Christophe Franken van La Dernière Heure is het maar een kwestie van tijd vooraleer Bounida zijn handtekening onder een profcontract bij Anderlecht zet. Ondanks de hevige buitenlandse interesse zal hij ook gewoon bij Anderlecht blijven, maar zal het nog even wachten worden. Bounida zal naar verluidt pas na het einde van dit schooljaar of in de loop van volgend seizoen zijn handtekening zetten onder een verbintenis.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws