Sterkhouder van KAA Gent wil gewoon blijven: Heb aanbiedingen gehad

Sterkhouder van KAA Gent wil gewoon blijven: "Heb aanbiedingen gehad"

09-05-2021 17:02
1

KAA Gent heeft geen al te best seizoen achter de rug maar zag met Alessio Castro-Montes wel één speler doorbreken in het team. De flankspeler is inmiddels incontournable geworden bij de Buffalo's en mag ook stilaan al dromen van een stap hogerop.

KAA Gent lijkt komende zomer afscheid te gaan nemen van Roman Yaremchuk en Niklas Dorsch, maar ook Castro-Montes zou kunnen vertrekken. Afgelopen winter was er alvast interesse en dat bevestigt hij nu ook bij RTBF. "Ik heb aanbiedingen gehad uit Spanje, maar echt concreet waren die niet", aldus Castro-Montes.

Ondanks die interesse zal de flankspeler echter niet vertrekken. Hij verlengde onlangs zijn contract met drie seizoenen bij Gent en denkt dan ook nog niet aan een transfer. "Ja, mijn loon werd daarbij verhoogd. Dat is normaal, want mijn status is ook veranderd. Ik heb nog tijd", geeft Castro-Montes aan.

De Limburger werd in de zomer van 2019 overgenomen van KAS Eupen en is na een wisselvallig eerste seizoen helemaal doorgebroken bij Gent. Dit seizoen was hij goed voor zes doelpunten en één assist in 44 partijen bij Gent.