Heeft Anderlecht nieuw goudhaantje in huis? 'Op termijn de Premier League'

Heeft Anderlecht nieuw goudhaantje in huis? 'Op termijn de Premier League'

Gepubliceerd: zondag 9 mei 2021 om 16:30zo 09-05-2021 om 16:30

De Belgische voetbalwereld maakte recent kennis met Bart Verbruggen, die mocht debuteren bij RSC Anderlecht. Hij wist ook meteen te overtuigen tegen Club Brugge en zal de komende weken nog meer speelminuten maken. Heeft RSC Anderlecht nu een nieuw goudhaantje in huis?

Verbruggen is amper achttien jaar oud, maar kon bij zijn debuut al imponeren. Hij lijkt daarmee de concurrentiestrijd van Timon Wellenreuther helemaal gewonnen te hebben en zal het seizoen dan ook als 'eerste' doelman eindigen.

"Ik hoop dat Bart die lijn nu doortrekt", zegt Arno Van Zwam, voormalig assistent-trainer bij RSC Anderlecht in Het Laatste Nieuws. "Hoe ver hij het kan schoppen? Dat zal afhangen van hoe hij met fouten omgaat. Gaat hij dan twijfelen of blijft hij zichzelf? Ik denk het tweede", aldus de Nederlander.

Verbruggen werd bij NAC Breda (waar RSC Anderlecht hem weghaalde, red.) gezien als een groot talent en volgens Tom Van den Abbeele, general manager bij de Nederlandse club, heeft Anderlecht ook een echt goudhaantje in huis gehaald. Hij ziet Verbruggen dan ook nog stevig groeien. En op termijn zelfs "een doelman voor Oranje en de Premier League" worden.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws