Grote kuis bij Standard, maar Laifis blijft een deel van het meubilair

Grote kuis bij Standard, maar Laifis blijft een deel van het meubilair

Gepubliceerd: zaterdag 8 mei 2021 om 15:27za 08-05-2021 om 15:27

Standard heeft het de laatste weken (en maanden) moeilijker en voor Mbaye Leye blijft het zoeken binnen zijn ploeg. Met Konstantinos Laifis heeft hij ook een nieuwe aanvoerder aangesteld, die zich opperbest voelt bij de Rouches.

De inmiddels 27-jarige Cyprioot heeft al flink wat meegemaakt bij de Rouches en zit inmiddels aan 200 partijen voor de club. Hij heeft nog een contract tot medio 2022 bij Standard, waardoor de Rouches zijn contract zullen moeten openbreken of hem deze zomer verpatsen. Maar denkt hij zelf ook aan een vertrek?

Voor Laifis hoeft een transfer alvast niet en wil hij graag nog even blijven. "We weten niet wat de toekomst ons brengt, maar Standard is mijn tweede thuis en ik ben gelukkig hier", gaf de verdediger aan op een persconferentie.

Veel zal ook afhangen van een mogelijk Europees ticket. Laifis weet dat hij en zijn ploegmaats beter moeten doen. "We hebben geen goed seizoen achter de rug, maar we moeten de kracht vinden om het seizoen goed af te sluiten in de laatste vijf matchen", besloot hij.

Bij Standard lijkt Laifis daarmee echt een deel van het meubilair te gaan worden. De Rouches zullen naar verluidt grote kuis houden in de kern en meer dan tien spelers kunnen komende zomer vertrekken.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws