“Ik denk dat Club Brugge moet hopen dat Antwerp verliest van Anderlecht”

“Ik denk dat Club Brugge moet hopen dat Antwerp verliest van Anderlecht”

08-05-2021 14:33
32

Club Brugge is niet goed begonnen aan Play-Off 1. De autoritaire leider na de reguliere competitie moet volgens Peter Vandenbempt stilaan beginnen te kijken naar de resultaten van de andere matchen.

Op de openingsspeeldag kon Club Brugge op eigen veld in de slotfase nog een 2-2 gelijkspel uit de brand slepen tegen RSC Anderlecht. Vrijdag verloor het dan weer met 3-0 van Genk. "Vreemd genoeg denk ik dat Club Brugge moet hopen dat Antwerp verliest. Dan begint Antwerp met nul op zes", merkt Vandenbempt bij Sporza op.

Antwerp verloor op de eerste speeldag met 2-3 van Genk. Zaterdag begint het niet zonder zonder zorgen tegen Anderlecht. Didier Lamkel Zé, Dylan Batubinsika, Felipe Avenatti en Frank Boya ontbreken na een positieve coronatest.

Als Antwerp verliest, kan dat volgens Vandenbempt goed uitpakken voor Club Brugge. "Dan zou het kunnen dat de veer bij Antwerp breekt en Club Brugge tegen Antwerp in de volgende twee onderlinge duels de punten kan verzamelen die het nodig heeft om kampioen te worden."

No Poll