Degryse: Op de Bosuil moet het hart van de ploeg straks toch feller kloppen

Degryse: "Op de Bosuil moet het hart van de ploeg straks toch feller kloppen"

Gepubliceerd: zaterdag 8 mei 2021 om 12:23za 08-05-2021 om 12:23

KRC Genk diende Club Brugge vrijdagavond een zware tik uit. Het stuurde de leider met een 3-0 richting Brugge, en dat kwam hard aan in het Brugse kamp. Marc Degryse ziet ook dat het al een tijdje niet loopt bij Club.

Club Brugge blijft na de eerste twee speeldagen in de Champions Play Off achter met een 1 op 6, hierdoor is de voorsprong van 8 punten gereduceerd naar 5. Het botert niet bij Club Brugge de laatste weken. Ook Marc Degryse ziet dat Club nu toch nog een lastig einde seizoen zal hebben. "Je zag dat Club gewoon niet bij machte was te reageren op de achterstand. Wat mij betreft blijkt dat de nederlaag in Anderlecht en het gelijkspel op de eerste speeldag van de Champions' play-offs toch wel wat indicatief waren", aldus Degryse aan Het Laatste Nieuws.

Aanstaande donderdag trekt Club richting de Bosuil, waar een gemotiveerd Antwerp zal wachten. Voor de gemoedsrust bij Blauw-Zwart wordt er toch maar best gewonnen. "Club staat nu voor een belangrijke mentale test. In de dubbele confrontatie met Antwerp moet het team van Philippe Clement zich dringend zien te herpakken. Op de Bosuil moet het hart van de ploeg straks toch feller kloppen, hoor", sloot Degryse af.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws