Breaking news

OFFICIEEL: Club Brugge verlengt contract Openda, ook Vitesse profiteert

Jackers: We zullen ons niveau serieus moeten opkrikken voor de terugmatch

Jackers: "We zullen ons niveau serieus moeten opkrikken voor de terugmatch"

Gepubliceerd: zaterdag 8 mei 2021 om 12:09za 08-05-2021 om 12:09

Zaterdagavond staat het allesbepalende duel tussen Waasland-Beveren en Seraing op het programma. De heenwedstrijd werd 1-1 dus als Nordin Jackers, doelman van Waasland-Beveren, de nul houdt dan blijft WB in 1A. Jackers is er klaar voor.

Ondanks een matige partij van Waasland-Beveren in de heenwedstrijd dwong het toch een goede uitgangspositie af, met een 1-1 gelijkspel. Het had zelf nog beter kunnen zijn mocht WB de voorsprong niet uit handen gegeven hebben in de laatste minuut. Heel Beveren rekent op hun doelman, Nordin Jackers, want in theorie is het simpel. Als Jackers zaterdagavond geen doelpunt binnen krijgt is Waasland-Beveren verzelerd van een verlengd verblijf in de Jupiler Pro League.

Toch is Jackers op zijn hoede voor de beslissende confrontatie. "Na die heenmatch zit ik toch met een dubbel gevoel. We moeten een kat een kat noemen, we speelden niet goed in Seraing. We zullen ons niveau serieus moeten opkrikken voor de terugmatch. Daar staat tegenover dat het resultaat wel oké was. Het gaat in barragematchen om winst en verlies, de rest telt niet. Dus zullen we maar niet te kritisch zijn", vertelt Jackers aan Het Belang van Limburg.

Of Jackers volgend seizoen nog bij Waasland-Beveren speelt is nog niet helemaal zeker maar de doelman heeft nog een contract voor één seizoen en voelt zich goed daar. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws