Na explosies in Rotterdam nu ook een ontploffing bij Ajax-café in Amsterdam

Na explosies in Rotterdam nu ook een ontploffing bij Ajax-café in Amsterdam

Gepubliceerd: zaterdag 8 mei 2021 om 08:30za 08-05-2021 om 08:30

Bij een Ajax-café is vrijdagavond laat een explosie geweest. De explosie is waarschijnlijk veroorzaakt door een vuurwerkbom.

De explosie vond ongeveer om 23.45 uur plaats meldt AT5. Het café aan de Balboastraat in Amsterdam-West komen doorgaan veel Ajax-supporters samen. De explosie heeft voor veel schade aan de ramen van het café veroorzaakt. Er vielen geen gewonden bij de mogelijke vuurwerkbom. Het café en de omgeving zijn urenlang afgezet door de politie voor sporenonderzoek. Tot op heden zijn er geen aanhoudingen verricht.

Eerder deze week waren er ook al twee explosies in Rotterdam, op plaatsen waar juist Feyenoord-supporters vaak samen komen. Voor deze ontploffingen werd vrijdag een 21-jarige Amsterdammer aangehouden. Of deze aangehouden persoon ook iets met de explosie in Amsterdam te maken heeft, is nog onduidelijk.

Het is niet geheel toevallig dat de explosies in Rotterdam en Amsterdam deze week plaatsvinden. Aankomende zondag staat de Klassieker tussen de kersverse kampioen Ajax en nummer vijf Feyenoord op het programma.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws