Van den Brom na triomf tegen Club Brugge: Het is te vroeg om dat nu te roepen

Van den Brom na triomf tegen Club Brugge: "Het is te vroeg om dat nu te roepen"

Gepubliceerd: zaterdag 8 mei 2021 om 08:15za 08-05-2021 om 08:15

KRC Genk heeft vrijdagavond de Champions' Play Offs nieuw leven ingeblazen door leider Club Brugge te verslaan met 3-0. Na de wedstrijd sprak Kristian Thorstvedt de titelambities uit, maar John van den Brom houdt eerder de voeten op de grond.

"Kristian is jong, ik catalogeer dit onder jeugdig enthousiasme. Let op, ik wil ook kampioen spelen, hoor. Maar we hebben vandaag het gat met Club Brugge verkleind, meer niet. Hoe langer dit duurt, hoe interessanter dit wordt. Maar om nu te roepen dat wij kampioen willen worden, daar is het veel te vroeg voor", reageerde de Genk-coach bij Het Laatste Nieuws.

Paul Onuachu opende de score voor Genk met zijn 31ste competitiedoelpunt. "En vanaf dan zag je dat wij ongelooflijk goed kunnen voetballen. Het waren fantastische goals, echte voetbalgoals waar ik, en ik hoop ook jullie, enorm van kan genieten", aldus van den Brom.

Door de overwinning op Club Brugge komt Genk terug tot op vijf punten van de competitieleider. Volgend weekend gaat Blauw-Zwart op bezoek bij Royal Antwerp FC, maar op de Bosuil mist het wel Hans Vanaken. De middenvelder liep vrijdagavond zijn tweede gele kaart op in deze Play-Offs, waardoor hij één wedstrijd geschorst aan de kant moet blijven.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Hoeveelste eindigt Genk in Play-Off 1?

1ste
14%
2de
66%
3de
16%
4de
4%
(675 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws