Yaremchuk wil deze zomer Gent verlaten: Het contact met de voorzitter is goed

Yaremchuk wil deze zomer Gent verlaten: "Het contact met de voorzitter is goed"

Gepubliceerd: zaterdag 8 mei 2021 om 07:45za 08-05-2021 om 07:45

Roman Yaremchuk is mogelijk aan zijn laatste weken bezig bij KAA Gent. Eerst wil de Oekraïner schitteren op het aankomende EK, maar wellicht volgt nadien een transfer voor de 25-jarige aanvaller. Yaremchuk sprak voor het duel tegen Standard even over zijn toekomst.

De voorbije twee transferperiodes greep Yaremchuk telkens naast een vertrek, maar de verstandhouding met het Gent-bestuur is in tussentijd wel gebeterd. "Het contact met Michel Louwagie en de voorzitter is momenteel goed. Je weet het nooit. Ze weten wat ik wil, ze respecteren me. Als er een goed bod komt, zullen zij beslissen", wordt hij geciteerd door Het Nieuwsblad.

Yaremchuk heeft echter niet specifiek een voorkeur van waar hij aan de slag wil gaan. "Welke competitie is natuurlijk van tel, maar voor mij is het allerbelangrijkste dat ik daar het vertrouwen voel. Van de voorzitter, van de technische staf. Ik wil ook een ploeg waar ik goed omringd zal zijn. Ik heb goeie passes nodig als ik goals wil maken."

De cijfers lijken Yaremchuk alvast gelijk te geven. Dit seizoen was de Gent-aanvaller al goed voor zeventien competitiedoelpunten. In totaal wist de Oekraïner zelfs al 59 keer tot scoren te komen in loondienst van de Buffalo’s. In de Ghelamco Arena hopen ze op een miljoenendeal, want Yaremchuk ligt nog tot medio 2025 onder contract.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Vertrekt Yaremchuk na dit seizoen bij KAA Gent?

Ja
93%
Nee
7%
(227 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws