L'Équipe pakt uit: PSG en Neymar brengen zaterdag groot nieuws naar buiten

L'Équipe pakt uit: PSG en Neymar brengen zaterdag groot nieuws naar buiten

Gepubliceerd: vrijdag 7 mei 2021 om 23:58vr 07-05-2021 om 23:58

Neymar blijft ook de komende jaren speler van Paris Saint-Germain. De Braziliaanse vedette gaat zijn handtekening zaterdag zetten onder een nieuw, langdurig contract bij de club uit Parijs.

Dat meldt L'Équipe vrijdagavond. Paris Saint-Germain en Neymar gaan het nieuws zaterdag naar buiten brengen. De aanvaller blijft door de nieuwe verbintenis tot medio 2026 aan de Franse grootmacht verbonden, ondanks geruchten over een mogelijke terugkeer naar FC Barcelona. Het was vanwege de financiële situatie van Barça echter niet aannemelijk dat Neymar terug zou keren.

Neymar speelt sinds 2017 in het shirt van Paris Saint-Germain en heeft inmiddels 112 wedstrijden gespeeld in het shirt van de Franse club. Daarvoor speelde de Braziliaan 186 officiële duels in het shirt van Barcelona. 

De geruchten rond een mogelijke contractverlenging van Neymar hangen al een tijd in de lucht, maar zaterdag is het volgens L'Équipe dan eindelijk zo ver. Wat de Braziliaan op gaat strijken de komende jaren, is niet bekend.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws