Clement haalt uit na verlies Club Brugge: 'Ik ben kwaad, zwaar teleurgesteld'

Clement haalt uit na verlies Club Brugge: 'Ik ben kwaad, zwaar teleurgesteld'

Gepubliceerd: vrijdag 7 mei 2021 om 23:10vr 07-05-2021 om 23:10

Na de zware 0-3 nederlaag tegen KRC Genk was Philippe Clement niet te spreken over zijn spelers bij Club Brugge. Hij haalde zwaar uit en ziet waar het grote probleem ligt.

Een zichtbaar teleurgestelde Clement stond na de wedstrijd ook te pers te woord. "Ik ben kwaad vandaag, zwaar teleurgesteld", gaf hij aan bij Eleven Sports. Clement zag Club Brugge ook een goede eerste helft spelen, maar het helemaal uit handen geven na het doelpunt van KRC Genk.

Dat Club Brugge de wedstrijd uit handen gaf, kon Clement maar moeilijk mee leven. "Ik ben heel heel zwaar teleurgesteld na de reactie achteraf", zegt de trainer van Club Brugge. "Het kan niet dat je na een doelpunt als een pudding in elkaar zakt. Daar ben ik zwaar teleurgesteld over", geeft de trainer.

Volgens Clement is het ook duidelijk waar het probleem ligt. "Het zit tussen de oren, want het is geen fysiek verhaal. Je moet altijd blijven vechten, dat is waar deze club voor staat. Dit is iets waar serieus over moeten praten de volgende dagen", klinkt het.

Clement komt ook meteen met een duidelijke boodschap richting zijn spelers. Hij wil donderdag tegen Royal Antwerp FC een reactie zien. "Je moet blijven vechten, blijven strijden; Ik zal nu ook kijken wie daar donderdag fysiek en mentaal klaar voor is om dat te brengen", besloot hij.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws