Ex-ploegmaat overdonderde Vanaken bij Club Brugge: Had ik nog nooit gezien

Ex-ploegmaat overdonderde Vanaken bij Club Brugge: "Had ik nog nooit gezien"

Gepubliceerd: vrijdag 7 mei 2021 om 21:33vr 07-05-2021 om 21:33

Hans Vanaken is inmiddels aan zijn zesde seizoen bij Club Brugge bezig en heeft dan ook met flink wat goede spelers mogen voetballen. Van Lior Refaelov tot Thomas Meunier, maar zij waren niet diegenen die het meeste indruk op hem maakten.

Zo heeft de sterkhouder van Club Brugge flink wat lof voor José Izquierdo, de voormalige Gouden Schoen die momenteel uitkomt voor Brighton & Hove Albion. "De eerste die mij opviel bij Club Brugge was José Izquierdo", geeft Vanaken aan. Izquierdo was ook in ons land een fenomeen en schoot Club Brugge naar een titel. Dat kon hij uiteindelijk ook verzilveren met een transfer naar Engeland. "Zijn snelheid en acties op training waren redelijk indrukwekkend. Dat had ik daarvoor nog niet echt gezien", deelt Vanaken nog mee.

De Colombiaan had zijn tegenstanders in de JPL flink wat nachtmerries bezorgd, maar ook aan Vanaken. De middenvelder speelde op training dan ook niet graag onderlinge partijtjes tegen zijn ploegmaat. "Izquierdo was verschrikkelijk snel en een nachtmerrie om tegen te spelen. Op training ging hij me acht van de tien keer voorbij", lacht Vanaken.

De kans bestaat ook dat Vanaken volgend seizoen op training weer tegenover Izquierdo staat. Zo raakte onlangs nog bekend dat Club Brugge interesse toont om de binnenkort transfervrije Izquierdo terug naar België te halen na een periode vol blessurelast in Brighton.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws