Akpala legt verrassende keuze voor Dinamo Boekarest uit: Wilde in België blijven

Akpala legt verrassende keuze voor Dinamo Boekarest uit: "Wilde in België blijven"

Gepubliceerd: vrijdag 7 mei 2021 om 21:23vr 07-05-2021 om 21:23

Eerder dit jaar kwam het verrassende nieuws naar buiten dat Joseph Akpala op 34-jarige leeftijd nog een transfer naar de Roemeense topclub Dinamo Boekarest had kunnen realiseren. Een opvallende transfer, die eigenlijk niet in de carrièreplanning van Akpala stond.

Akpala zat na zijn periode bij KV Oostende bijna een jaar zonder club, maar kreeg enkele weken geleden wel de kans om zich te bewijzen bij Dinamo Boekarest. De Nigeriaan maakte van zijn 'vrije periode' gebruik om tijd te spenderen aan zijn familie. "Maar ik heb er nooit aan gedacht om te stoppen met voetballen", vertelt Akpala in La Dernière Heure.

De spits kon ook in België te blijven, maar kreeg enkel aanbiedingen van ploegen uit Eerste Klasse B. "Het was mijn bedoeling om in België te blijven, maar ik wou ook niet afzakken naar 1B", geeft hij aan. Uiteindelijk werd het Dinamo Boekarest voor Akpala. "Toen kwam dat voorstel uit Roemenië en ik heb de kans gegrepen", klinkt het.

Akpala is uiteindelijk door een achillespeesblessure nog maar één keer in actie kunnen komen voor Dinamo Boekarest. Eerder kwam hij uit voor Sporting Charleroi, Club Brugge, Werder Bremen, Karabükspor, KV Oostende en Faisaly.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws