Ex-Rode Duivel raadt Napoli komst van De Ketelaere (Club Brugge) af: 'Te vroeg'

Ex-Rode Duivel raadt Napoli komst van De Ketelaere (Club Brugge) af: 'Te vroeg'

Gepubliceerd: vrijdag 7 mei 2021 om 21:03vr 07-05-2021 om 21:03

Charles De Ketelaere staat voor enkele belangrijke maanden en kan deze zomer mogelijk een transfer naar een buitenlandse topclub verzilveren. Onder andere Napoli toont verregaande interesse, maar niet iedereen gelooft dat de Rode Duivel daar ook zal slagen.

De Ketelaere wordt gezien als één van de grootste talenten van ons land, toch is Crasson op zijn hoede voor de speler van Club Brugge. Volgens de voormalige speler van RSC Anderlecht komt een transfer naar Napoli nog veel te vroeg. "Hij is een heel jonge jongen en zou ten onder kunnen gaan aan de druk bij een club als Napoli", klinkt het bij Radio Kiss Kiss.

Crasson ziet nog flink wat werkpunten bij De Ketelaere en gelooft dan ook dat de middenvelder eerst bij Club Brugge nog wat moet leren. "Hij is niet constant in zijn prestaties en heeft dit seizoen toch veel op de bank gezeten. Hij heeft zeker talent genoeg, maar ik denk dat hij nog te jong is voor een veeleisende club als Napoli", klinkt het.

Veel voorkomende kritiek op De Ketelaere is dat zijn statistieken nog niet goed genoeg zijn. Zo heeft hij na 41 partijen voor Club Brugge nog maar vijf doelpunten en zes assists achter zijn naam staan, al moet er ook de kanttekening bij gemaakt worden dat De Ketelaere dit seizoen op flink wat posities werd gezet en geen vaste plek in het elftal had.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws