Lukaku komt terug op Zlatan-incident: Ik ben niet trots op mijn reactie

Lukaku komt terug op Zlatan-incident: "Ik ben niet trots op mijn reactie"

Gepubliceerd: vrijdag 7 mei 2021 om 17:30vr 07-05-2021 om 17:30

Romelu Lukaku en Zlatan Ibrahimovic lijken elkaar rauw te lusten. Op het veld stonden ze neus aan neus, op sociale media gooien ze de ene steek na de andere naar elkaar. Toch heeft Lukaku ook ontzettend veel respect voor de voetballer die Zlatan is.

Bij United waren Lukaku en Ibrahimovic nog ploegmaats. Nu verdedigen ze elk een andere kleur in Milaan. Dat heeft zijn invloed, Lukaku en Ibrahimovic schuwen beide het conflict niet en dat liet zich de afgelopen maanden meermaals merken. Het hoogtepunt was ongetwijfeld de Milanese derby waarin beide kemphanen neus aan neus stonden. Intussen heeft Lukaku voor het eerst op de heisa gereageerd.

"Ik ben niet trots op mijn reactie maar ik laat me ook niet zomaar in een hoekje duwen. Ik had een kans gemist, we stonden achter en zijn woorden raakte me. Ik ben een winnaar en zal dan ook tot het einde vechten om mijn ploegmaats aan een overwinning te helpen", vertelt Lukaku aan Corriere dello Sport.

Lukaku heeft echter ook respect voor Zlatan. "Ik vind hem een geweldige voetballer en zijn aanwezigheid is goed voor het Italiaanse voetbal. Ik wil winnen met Inter, hij wil winnen met Milan en Ronaldo wil winnen met Juventus. Nu komt Jose Mourinho er ook nog bij met AS Roma. Dat is allemaal goed voor het voetbal in de Serie A", besluit de spits

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws