OFFICIEEL: Defour blijft bij KV Mechelen: “Er is meer één plek voor mij”

OFFICIEEL: Defour blijft bij KV Mechelen: “Er is meer één plek voor mij”

Gepubliceerd: vrijdag 7 mei 2021 om 16:02vr 07-05-2021 om 16:02

Steven Defour stopt met voetballen, maar de middenvelder blijft wel actief in de voetballerij. KV Mechelen maakt op de officiële kanalen bekend dat de voormalige Rode Duivel volgend seizoen deel zal uitmaken van de technische staf.

“Steven is al een tijdje bezig met zijn trainerscursus. Deze nieuwe functie bij onze coaching staf kan hem helpen in zijn traject. Voor ons is het fantastisch om iemand met zoveel internationale ervaring en een hart voor de club te kunnen toevoegen aan onze omkadering. Dit is een win-win voor iedereen”, laat sportief directeur Tom Caluwe weten.

“Ik wou sowieso in het voetbal blijven”, zegt Defour zelf. “Dan was er voor mij maar één plek om dat te doen. Wat begon als een idee, hebben we samen verder uitgewerkt. Daar komt nog bij dat ik enorm gecharmeerd ben door de staf en hun manier van werken. De laatste weken zijn er veel concrete voorstellen op mij afgekomen maar in mijn hoofd bestond er weinig twijfel om… Als beginnende trainer kan ik nergens beter zitten dan hier, bij de club van mijn hart.”

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Een goede keuze?

Ja
90%
Nee
10%
(103 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws