UPDATE: ‘Eden Hazard mag Real Madrid verlaten voor 50 miljoen euro’

UPDATE: ‘Eden Hazard mag Real Madrid verlaten voor 50 miljoen euro’

07-05-2021 13:14 Laatste update: 08-05-2021 09:25
42

Is Eden Hazard aan zijn laatste weken bezig als speler van Real Madrid. Volgens Marca kan het antwoord wel een 'ja' zijn. Volgens de Madrileense krant is Real Madrid bereid om deze zomer naar aanbiedingen op Hazard te luisteren.

'Het geduld van Real Madrid met Hazard is op', stelt Marca. 'Zijn naam verschijnt op de transfermarkt. Hij is niet de enige speler die weg mag bij Real Madrid. Zijn geval is wel anders. Hij kwam als ster, maar mede door blessures kwam Hazard niet van de grond bij Real Madrid. Nu is de club bereid naar aanbiedingen te luisteren.'

Niet door lach na Chelsea
Afgelopen week schakelde Chelsea Real Madrid in de halve finales van de Champions League uit. Na de match dolde Hazard met enkele spelers van Chelsea. Dat viel in Spanje niet goed. De actie van Hazard ligt evenwel niet aan de basis van Real Madrid om bereid te zijn afscheid van hem te willen nemen. Die beslissing zou al enkele weken geleden genomen zijn.

De 30-jarige Hazard heeft bij Real Madrid nog een contract tot medio 2024. Het is geen geheim dat de Koninklijke aan een nieuwe ploeg wil bouwen. Kylian Mbappé en Erling Braut Håland staan alvast hoog op het verlanglijstje. Hazard heeft nog enkele weken om Real Madrid op andere gedachten te brengen. Bijvoorbeeld door Real Madrid aan het kampioenschap te helpen.

Update: Eden Hazard mag naar verluidt weg bij Real Madrid. De Spaanse topclub legde twee jaar geleden nog meer dan honderd miljoen euro op tafel bij Chelsea, maar nu mag de Rode Duivel naar verluidt weg voor vijftig miljoen euro.