UPDATE: 'Naast Lamkel Zé testen nog drie Antwerp-spelers positief'

UPDATE: 'Naast Lamkel Zé testen nog drie Antwerp-spelers positief'

Gepubliceerd: vrijdag 7 mei 2021 om 12:19vr 07-05-2021 om 12:19

Laatste update: vrijdag 7 mei 2021 om 13:06vr 07-05-2021 om 13:06

Zaterdag staat RSC Anderlecht - Royal Antwerp FC op het programma. De match zal er eentje worden zonder Didier Lamkel Zé. De linksbuiten testte postitief op corona. Dat meldt Het Nieuwsblad.

Lamkel Zé mag door zijn positieve test niet spelen tegen Anderlecht. Bij Antwerp bewees de middenvelder de voorbije weken zijn meerwaarde. Frank Vercauteren moet dus een oplossing vinden om Lamkel Zé te vervangen. 

Ook postieve test voor Batubinsika
Niet alleen Lamkel Zé testte positief. Er is ook minder nieuws te melden over Dylan Batubinsika. Volgens de krant testte ook de centrale verdediger positief op corona. Dat betekent ook dat Batubinsika het duel tegen Anderlecht mist. Eerder miste Batubinsika door een positieve coronatest ook al de duels tegen Beerschot en Tottenham.

Wie positief test op corona moet in quarantaine. Dat betekent nog meer slecht nieuws voor Antwerp. De wedstrijden in Play-Off 1 volgen elkaar immers snel op. Zaterdag is het Anderlecht – Antwerp. Op donderdag ontvangt The Great Old op haar beurt Club Brugge. Op 16/5 staat dan weer Club Brugge – Antwerp op het programma.

Update: Volgens Het Laatste Nieuws hebben niet alleen Lamkel Zé en Batubinsika positief getest. Ook Felipe Avenatti en Frank Boya hebben positief getest. Het viertal mist Anderlecht - Antwerp. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws