Visser en Boucaut fluiten de cruciale matchen van dit weekend

Visser en Boucaut fluiten de cruciale matchen van dit weekend

07-05-2021 10:44
17

De strijd in de Play-Offs gaat vanaf vrijdag weer vrolijk verder. Ondertussen is duidelijk welke scheidsrechters in actie zullen komen. De topper KRC GenkClub Brugge is in de handen van Lawrence Visser gelegd.

Op vrijdag beginnen de Play-Offs meteen met vuurwerk. KRC Genk ontvangt Club Brugge. Blauw-Zwart heeft als leider een voorsprong van acht punten op Genk, dat tweede staat in de stand. Vanaf 20u45 zal de bal rollen in Limburg. Visser krijgt de hulp van VAR Kevin Van Damme.

Op zaterdag staat de andere match van Play-Off 1 op het programma. RSC Anderlecht en Royal Antwerp FC met elk 30 punten achter de naam krijgen als scheidsrechter Erik Lambrechts. Lothar D'hondt is de VAR met dienst.

Play-Off 2
In Play-Off 2 fluit Jan Boterberg StandardKAA Gent. Jonathan Lardot is de VAR. Bram Van Driessche met VAR Nathan Verboomen staan in voor KV MechelenKV Oostende

De stijd om promotie/behoud tussen Waasland-Beveren en Seraing is een duel voor scheidsrechter Alexandre Boucaut. Nicolas Laforge staat Boucaut als VAR bij.