Eriksen wil loopbaan in Italië voortzetten: 'Ik ben nu zo blij met hem'

Eriksen wil loopbaan in Italië voortzetten: 'Ik ben nu zo blij met hem'

Gepubliceerd: vrijdag 7 mei 2021 om 10:28vr 07-05-2021 om 10:28

Christian Eriksen wil na het behalen van het landskampioenschap met Inter zijn verblijf in de Italiaanse hoofdstad verlengen. De middenvelder had lang de tijd nodig om zijn draai te vinden bij de kersverse kampioen van Italië, maar is nu naar eigen zeggen echt gelukkig bij Inter.

Eriksen, die in januari van het jaar 2020 de overstap maakte van Tottenham Hotspur naar Inter, moest het in Italië lange tijd doen met een reserverol onder het bewind van trainer Antonio Conte. De Deense spelverdeler kwam nauwelijks in de plannen voor en een zomers vertrek lag voor de hand. Toch is in aanzienlijk korte tijd alles verandert, vertelt de ploegmaat van Romelu Lukaku in gesprek met La Gazzetta dello Sport.

Na de winterstop van 2021 prijkte de naam van Eriksen steeds vaker op het wedstrijdformulier. "Zes maanden geleden had ik de kans om te vertrekken bij de club, maar alles is nu veranderd", blikt hij terug op die bewuste periode. "Ik ben zo blij nu met Conte en ik wil blijven bij Inter", gaat de middenvelder verder.

Eriksen was zelfs trefzeker in wat later de kampioenswedstrijd bleek te zijn tegen Crotone (0-2). De veranderde verstandshouding tussen hem en Conte hoopt Eriksen volgend seizoen dan ook een passend vervolg te geven. "Ik weet niet of Conte bij Inter blijft of niet. Dat is aan hem en de club zelf, die zullen dat samen moeten beslissen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws