Kompany is eigenlijk te goed voor Anderlecht, maar hij moest ergens beginnen

"Kompany is eigenlijk te goed voor Anderlecht, maar hij moest ergens beginnen"

Gepubliceerd: vrijdag 7 mei 2021 om 10:00vr 07-05-2021 om 10:00

Vincent Kompany kende een aarzelende start als trainer van RSC Anderlecht, maar ondertussen lijkt zijn team op de rails te staan. Frank Boeckx is alvast een groot fan van Kompany.

Boeckx schoof aan bij een Facebook Live van Sporza. Daar antwoordde de voormalige doelman van Anderlecht op vragen van kijkers. Onder het meer het onderwerp Kompany werd aangesneden. Boeckx heeft ook gezien dat Anderlecht uit een moeilijke situatie komt. "Maar Vincent Kompany heeft voor een nieuwe, frisse wind gezorgd”, stelde Boeckx.

Bij Anderlecht klonk het de voorbije maanden telkens 'Trust the process'. Dat kwam de club regelmatig op hoongelach te staan, maar de manier van werken van Anderlecht werpt nu haar eerste vruchten af. "Ik ben blij dat ze in zijn project zijn blijven geloven", aldus Boeckx.

Geluk voor Anderlecht
Volgens Boeckx mag Anderlecht zich gelukkig prijzen met Kompany. "Ik heb nog wel goede coaches gehad, maar Kompany is van een ander niveau als persoon, voetbalkenner en trainer. Hij is eigenlijk te goed voor Anderlecht, maar hij moet ergens beginnen. Toevallig is Anderlecht net de club van zijn hart. Het is een win-win voor de twee kampen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Ben jij fan van de trainer Kompany?

Ja
79%
Nee
21%
(356 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws