Liverpool-speler op weg naar Bayern? 'Ze mogen zeker contact opnemen'

Liverpool-speler op weg naar Bayern? 'Ze mogen zeker contact opnemen'

07-05-2021 09:45
1

De zaakwaarnemer van Georginio Wijnaldum zet de deur wagenwijd open voor Bayern München. De dertigjarige middenvelder loopt uit zijn contract bij Liverpool en wordt al enige tijd in verband gebracht met een overstap naar de Bundesliga-grootmacht.

"Wijnaldum is bijna transfervrij en houdt alle opties open. Bayern is een geweldige club. Als ze geïnteresseerd in hem zijn, dan mogen ze zeker contact met ons opnemen", zegt spelersmakelaar Humphry Nijman tegen Sport1. Volgens het Duitse medium zoekt Der Rekordmeister naar versterking voor het middenveld nu Javi Martínez vertrekt en ook Corentin Tolisso weg mag. Daardoor blijven Joshua Kimmich en Leon Goretzka over, met Marc Roca en Tanguy Nianzou als alternatieven.

Bayern heeft interesse in Florian Neuhaus en Eduardo Camavinga, maar die spelers zijn deze zomer te duur. Sport1 bestempelt Wijnaldum als een goedkopere optie, die er direct kan staan en nauwelijks vatbaar is voor blessures. De Oranje-international speelde dit seizoen alweer 46 officiële duels voor Liverpool. Hij wordt met name gelinkt aan een overstap naar het FC Barcelona van Ronald Koeman.