Ex-Rode Duivel over kanshebbers voor tweede plek: Achter Club is alles mogelijk

Ex-Rode Duivel over kanshebbers voor tweede plek: "Achter Club is alles mogelijk"

Gepubliceerd: donderdag 6 mei 2021 om 22:45do 06-05-2021 om 22:45

Laatste update: donderdag 6 mei 2021 om 22:49do 06-05-2021 om 22:49

In een interview met Het Laatste Nieuws vertelt ex-Rode Duivel Cisse Severeyns over hoe hij denkt dat de stand er in Play-Off 1 zal uitzien aan het eind van de rit. Severeyns twijfelt er niet aan de Club Brugge de titel pakt, maar ziet alles nog mogelijk voor de tweede plaats.

Francis, of kortweg Cisse, Severeyns kwam in zijn carrière voor drie huidige 1A-clubs uit. Met Royal Antwerp FC, KV Mechelen en Germinal Beerschot kende de zevenvoudig Rode Duivel een erg Antwerps-getinte loopbaan. Met Antwerp zit er dus één van zijn ex-clubs in Play-Off 1. In Het Laatste Nieuws velt Severeyns zijn oordeel over de mogelijkheden voor Antwerp, RSC Anderlecht en KRC Genk in de play-offs.

Club kampioen, verder kan alles
Na het 2-2 gelijkspel tegen Anderlecht staat Club nog steeds acht punten voor op eerste achtervolger KRC Genk. Het ziet er dus nog steeds erg goed uit voor Club Brugge en zo denkt ook Severeyns erover. Hij zegt dat hij relatief zeker is dat Club Brugge dit seizoen kampioen wordt. Wie de tweede plaats pakt ligt nog absoluut niet vast. Genk staat momenteel tweede met 31 punten maar voelt de hete adem van Antwerp en Anderlecht die met 30 punten op plaats drie en vier staan. "Op dit moment geef ik Antwerp, Genk en Anderlecht ongeveer even veel kans op de tweede plek", laat Severeyns weten. 

Spanning tot het einde
Severeyns denkt dat de neutrale voetbalfan aan zijn trekken zal komen met deze Play-Offs. "Het zal een enorm spannende ontknoping worden", voorspelt de ex-Rode Duivel. Op speeldag twee van de Champions' Play-Offs kan het vierkopige klassement al behoorlijk door elkaar geschud worden. Vrijdag ontvangt Racing Genk leider Club Brugge om en hoopt het zijn tweede plaats te behouden. Anderlecht en Antwerp kruisen de degens in Brussel en hebben de tweede plaats in het vizier. "Achter Brugge is alles mogelijk", aldus Severeyns.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Wie eindigt er op de tweede plaats?

KRC Genk
41%
Royal Antwerp FC
20%
RSC Anderlecht
26%
Toch nog Club Brugge
13%
(167 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws